Depot Rotterdam is een designshop, adviesbureau en ontwerp studio in een. In de showroom vind je een ruim aanbod aan designklassiekers en hedendaagse ontwerpen gecombineerd met meubels uit eigen atelier. Ook biedt Depot Rotterdam een selectie keuze textiel en behang en designaccessoires voor een origineel cadeau.

Coenraad Miske
Coenraad is interieur/productontwerper en eigenaar van Depot Rotterdam. Hij zorgt ervoor dat de juiste mensen betrokken zijn bij het proces van ontwerp tot realisatie. Hij werkt met zijn team aan interieurprojecten, de huiscollectie en de buitenhuisjes van Depot Rotterdam!

Marcelo Gimenes
Marcelo is interieurontwerper en stylist en nauw betrokken bij alle interieurontwerpen van Depot Rotterdam. Hij is een expert op het gebied van materiaal -en kleurcombinaties.

Edith Koppenhagen
Edith is interieurarchitect en is verantwoordelijk voor het tekenwerk bij Depot Rotterdam. Daarnaast verzorgt zij de planning van de interieurprojecten en begeleidt het uitvoeringsproces.

Judith Geluk
Judith is interieur stylist en adviseert klanten bij de juiste keuze van meubels, kleuren en materialen. Zij is nauw betrokken bij het ontwerpproces van interieur projecten.

Sanne Hofman
Sanne is het gezicht van onze winkel en kan u alles vertellen over onze collectie. Tevens verzorgt zij de administratieve kant van Depot Rotterdam.

team

disclaimer
depot rotterdam
Pannekoekstraat 66a
3011 LJ Rotterdam
info@depotrotterdam.nl
010 414 44 48
openingstijden
wo t/m za / 10 - 17 uur